Desserter og kager

Hjemmelavede bounty-ispinde

Disse iskolde mini-bountys på pind er slet ikke til at stå for! De er lavet af bloggerne Anne au Chocolat og Maja Ambeck Vase og består af en kokossorbet, mørkt chokoladeovertræk og et drys kokosmel.
Linda Østergaard 3.06.2015
Hjemmelavede bounty-ispinde med kokossorbet og mørk chokolade

Er du er vild med Bounty, vil du knuselske disse mini-ispinde med cremet kokossorbet og et tykt lag knasende chokolade. Brug blot din yndlingschokolade, når du overtrækker dem. Opskriften er fra bogen "Lykken er is," som gør en akut lækkersulten efter is!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sukkerfri godte: Lyn-is med hindbær og yoghurt

Bounty-ispinde

Antal: ca. 10 mini-ispinde

KOKOSSORBET
200 g kokosmælk af god kvalitet
200 ml vand
200 g sukker
kornene af ½ vaniljestang

Guide: De 5 bedste is

PYNT
300 g mørk chokolade
2 spsk kokosmel
10 små ispindeforme
10 træispinde

Sådan laver du bounty-ispinde:

  1. Kokossorbet: Kom kokosmælk, vand, sukker og vaniljekorn i en skål og rør rundt, indtil sukkeret er helt opløst. Køl ismassen ned og kør den på ismaskinen.
  2. Fyld den færdigkørte is i ispindeforme og stik små træpinde i. Sæt ispindene i fryseren natten over.
  3. Pynt: Dagen efter overtrækkes ispindene med smeltet chokolade og pyntes straks med kokosmel.
  4. Nyd bounty-ispindene med det samme eller opbevar dem i en boks i fryseren.

Få meget mere madglæde sendt til døren hver måned med Mad & Bolig!