3 /4
Dadelrulle 60 g hasselnøddekerner250 g dadler, uden sten30 g kakao40 g kokosolieRist hasselnødderne på en meget varm pande i et par minutter til nøddekernernes hinde begynder af løsne sig. Gnid nødderne sammen, så resten af skallerne nulres af. Brug evt. et rent viskestykke. Hak hassenødderne groft. Blend dadler, kakao og kokosolie til en ensartet masse. Tag dadelmassen op af blenderen og vend den i en skål med halvdelen af de hakkede hasselnødder. Rul dadelmassen til to aflange pølser evt. i husholdningsfilm og sæt dem på køl i et par timer. Rul dadelrullerne i resten af nødderne og sæt dem på køl indtil servering.TIP: Hvis du ikke er så glad for marcipan, er tørrede dadler en god erstatning. Du kan udskifte marcipanen i andre konfektopskrifter med denne dadelblanding.Opskriften er fra bogen 'Hey! Det er hjemmelavet konfekt' af Julie Hey. Kan købes online HER
'Hey! Det er hjemmelavet konfekt'