Desserter og kager

Klassiske marcipanbrød med nougat og frysetørrede hindbær

Marcipanbrød i absolut luksusklasse! De frysetørrede hindbær pynter fint og giver marcipanbrødene et skønt, frisk pust.
af redaktionen 13.10.2017
Klassiske marcipanbrød med nougat og frysetørrede hindbær

Overrask dine gæster (eller glæd dig selv!) med disse lækre, hjemmelavede marcipanbrød med blød nougat og frysetørrede hindbær. Blød nougat kaldes også Wienernougat og er lavet af kværnede hasselnødder, sukker, kakaosmør og kakao.

Opskrift på marcipanbrød med nougat og frysetørrede hindbær

Tid: 25 minutter: Antal: 15 stk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

LÆS OGSÅ: Marcipankugler med lakrids og hvid chokolade

INGREDIENSER

  • 250 g marcipan
  • flormelis til udrulning
  • 50 g blød nougat

Overtræk:

  • 150 g mørk chokolade 66 %
  • 1 spsk. frysetørrede hindbær

FREMGANGSMÅDE

1. Rul marcipanen ud med en kagerulle på et bord drysset med flormelis til en smal og aflang rektangel på ca. 6 x 55 cm.

2. Skær nougat ud i smalle, aflange stykker, og fordel den i en tynd stribe på midten af marcipanen. Luk marcipanen sammen omkring nougaten, og rul marcipanen sammen til en lang, tynd rulle. Skær rullen ud i 15 små marcipanbrød, som er ca. 4 cm lange.

3. Overtræk: Hak chokoladen, og smelt ⅔ af den i en skål over vandbad eller i mikrobølgeovnen. Tilsæt den sidste ⅓ af den hakkede chokolade, og rør med en ske, til al chokoladen er smeltet sammen.

4. Overtræk marcipanbrødene med den smeltede chokolade, og drys straks med frysetørrede hindbær. Lad chokoladen størkne, og sæt herefter marcipanbrødene i køleskabet.