Desserter og kager

Konfekt: Nougatnødder med hindbærstøv

Sådan laver du årets lækreste konfekt!
af Maja Ambeck Vase / Foto: Columbus Leth 9.12.2013
Det skønne nougatnødder er rullet i hindbærstøv og er et godt bud på lækker og indbydende konfekt

Opskrift på den lækreste konfekt: Nougatnødder med hindbærstøv

Hvorfor købe dyre delikatessenødder, når du hurtigt og nemt kan lave dem selv? Ristede hasselnødder, sød blød nougat og syrligt hindbærpulver. Perfekt konfekt til julens hyggestunder med venner og familie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det skal du bruge til konfekten:
Opskriften giver dig 20 stk.
20 hasselnødder
75 g nougat
Frysetørret hindbær

Prøv også: Konfekt med nye smagsoplevelser

Se også vores galleri: Juleknas og hjemmebag

Sådan gør du:
Rist hasselnødderne ved 200° i 5-10 min., og gnid dem i et rent viskestykke for at fjerne skallerne. Del nougaten i 20 stykker, og pres en hasselnød ind i hvert stykke. Form stykkerne til kugler, og rul dem i frysetørret hindbærpulver.

Tip!
Du kan lave dit eget hindbærpulver ved at rive frysetørrede hindbærstykker.