De blomstrende ispinde er fra bogen "Lykken er is." Forfatter-parret og chokoladebloggerne Anne au Chocolat og Maja Ambeck Vase giver dig her opskriften på søde ispinde lavet af lemonade!
Lemonade-ispinde med spiselige blomster
Antal: 8 ispinde
spiselige blomster, fx stedmoderblomster
400 ml vand
150 g sukker
400 ml friskpresset
citronsaft
8 ispindeforme
8 træ-ispinde
Flere is-lækkerier: Hjemmelavede bounty-ispinde
Det skal du bruge til lemonade-ispinde med spiselige blomster:
- Klistr blomsterne på indersiden af isformene med lidt vand. Læg formene i fryseren, så blomsterne fryser fast på dem.
- Kom vand og sukker i en gryde og varm det op, indtil sukkeret er helt opløst. Lad det afkøle og rør citronsaften i.
- Hæld lemonaden i isformene og stik ispinde i. Sæt dem i fryseren i mindst et par timer.
DIY: Fra zinkbalje til krydderurtebed
Glæd dig til endnu mere haveromantik, boligidyl og mad lavet fra bunden i ISABELLAS!