Desserter

Lemonade-ispinde med spiselige blomster

Yndige lemonade-ispinde, der slår både Astronaut og Filur af pinden. Servér de syrligsøde ispinde som et læskende lækkeri på en lun sommerdag!
af Anne au Chocolat og Maja Ambeck Vase 4.06.2015 Foto: Columbus Leth
Yndige lemonade-ispinde med spiselige blomster

De blomstrende ispinde er fra bogen "Lykken er is." Forfatter-parret og chokoladebloggerne Anne au Chocolat og Maja Ambeck Vase giver dig her opskriften på søde ispinde lavet af lemonade!

Lemonade-ispinde med spiselige blomster

Antal: 8 ispinde

spiselige blomster, fx stedmoderblomster
400 ml vand
150 g sukker
400 ml friskpresset
citronsaft

8 ispindeforme
8 træ-ispinde

Flere is-lækkerier: Hjemmelavede bounty-ispinde

Det skal du bruge til lemonade-ispinde med spiselige blomster:

  1. Klistr blomsterne på indersiden af isformene med lidt vand. Læg formene i fryseren, så blomsterne fryser fast på dem.
  2. Kom vand og sukker i en gryde og varm det op, indtil sukkeret er helt opløst. Lad det afkøle og rør citronsaften i.
  3. Hæld lemonaden i isformene og stik ispinde i. Sæt dem i fryseren i mindst et par timer.

 DIY: Fra zinkbalje til krydderurtebed