Mette Blomsterberg opskrifter på kager, desserter og konfekt
Mette Blomsterberg er uden tvivl Danmarks ukronede bagedronning, og i de to DR1 programmer Den store bagedyst" og Det søde liv forkæler hun os med opskrifterne på det ene imponerende mesterværk efter det andet, som gang på gang får os til at tabe kæben og løfte på hatten af beundring.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
SE OGSÅ: De bedste vaniljekranse af Mette Blomsterberg
Kager, konfekt, desserter og julesmåkager
Hvad enten det er små konditorkager, store festkager, desserter, konfekt, chokolade eller sprøde julesmåkager, der er på bestilling, så er hun på pletten og leverer et perfekt resultat hver eneste gang, og nu kan du gøre hende kunsten efter.
Vi har nemlig spurgt Mette Blomsterberg om opskrifterne på nogle af hendes mest populære bagværker, og dem deler vi med dig lige her!
PRØV OGSÅ: Julens bedste havregrynskugler
Citronspecier af Mette Blomsterberg
Gå juletiden i møde med lækre citronspecier med syrlig citron. Få den perfekte opskrift lige her!
Mette blomsterbergs skønne citrontærte
Prøv opskriften på denne luftige citrontærte, der er perfekt at servere som dessert for dine middagsgæster.
Blomsterbergs opskrift på coco-gingers
Julesnack eller noget sødt til kaffen? Disse coco-gingers kan bruges til begge dele! Få den skønne opskrift her.
Mette blomsterbergs berømte hindbærlagkage
Imponér dine venner og familie med en syndig hindbærlagkage med mandelbund og marcipan. Den bliver med garanti et hit på dessertbordet!
Prøv også: Verdens bedste cookies med chokolade!
Om Mette Blomsterberg:
- Mette Blomsterberg er først og fremmest konditor, og i mere end ti år har hun bestyret og udviklet Café Glyptoteket i Ny Carlsberg Glyptotek i København. Stedet var kendt ikke bare for sine fantastiske kager, men også for lækre frokostretter og en uforlignelig atmosfære.
- I 2011 åbnede hun sin egen butik i København, hvor de specielle Mette Blomsterberg opskrifter bliver udviklet.
- Mange har sat pris på de lækre Mette Blomsterberg opskrifter, og hun er forfatter til en række bøger om det sødeste køkken, men blandt en række priser og hædersbevisninger har hun også modtaget sit fags fineste, nemlig Sct. Honoré-ordenen. Den tilfalder alene fagfolk, der har en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.
- Mette Blomsterberg er udddannet i Kransekagehuset i 1990, men fik allerede fem år senere fod under eget køkkenbord i Glyptotekets café, hvorfra de skønne Mette Blomsterberg opskrifter er blevet udviklet.