Giv kokostoppen en tvist
Den søde marcipan, krydderede ingefær og eksotiske kokos går op i en højere enhed i disse himmelske coco-gingers, som er en opdateret version af de klassiske kokostoppe. Chokoladen er valgfri - men den gør bestemt ikke kagerne mindre lækre. Nemme at lave og perfekte til eftermiddagskaffen!
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Hvis du synes disse coco-gingers ser lækre ud, så prøv også kransekage af Mette Blomsterberg!
Lækre kokostoppe med ingefær
ca. 15 stk.
Det skal du bruge til coco-gingers:
- 4 æg
- 300 g sukker
- 300 g kokosmel
- 100 g ren rå marcipan,
- groftrevet
- 3 tsk fintrevet ingefær
- evt. mørk chokolade
Prøv også: Espresso is-tærte med kiksebund og chokolade
Sådan laver du kokostoppe:
- Rør alle ingredienserne sammen og lad dejen trække tildækket i køleskab i 1 time.
- Form små toppe af dejen med hænderne. Dyp eventuelt fingrene i lidt vand. Stil toppene på bagepapir med lidt afstand imellem.
- Bag toppene ved 175° til de er let gyldne, ca. 10-15 min.
- Afkøl toppene helt i køleskab og dyp evt. i tempereret mørk chokolade. Opbevar toppene tildækket i køleskab.
Find flere lækre Mette Blomsterberg-opskrifter her:
Se Mette Blomsterberg lave sin berømte HINDBÆRLAGKAGE
Mette Blomsterberg CITRONSPECIER
Mette Blomsterberg VANILJEKRANSE
Mette Blomsterberg CITRONTÆRTE
Mette Blomsterberg JULEKRANSEKAGE
Mette Blomsterberg KANELTRØFLER
Mette Blomsterberg LEMON CURD TÆRTE
Mette Blomsterberg NAPOLEONSHATTE
Mette Blomsterberg PECANTÆRTE
Mette Blomsterberg PISTACIE-KARAMELLER
Mette Blomsterberg RABARBER-CUPCAKES
Mette Blomsterberg VALNØDDE-CUPCAKES
Mette Blomsterberg NOUGATTOPPE
Mette Blomsterberg FUDGE
Mette Blomsterberg OTHELLOLAGKAGE