Desserter og kager

Myslibarer med nødder og friske figner

Jesper Paustian viser dig her, hvordan du nemt laver lækre myslibarer med hasselnødder, figner, tørrede tranebær, kakao og mørk chokolade.
af Annonce 4.04.2014
You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

Det skal du bruge til dine myslibarer:

100 g bløde figner
40 g mørk ahornsirup
50 g hasselnødder
20 g kakao
30 g smør
50 g tørrede tranebær
100 g mørk chokolade til overtræk (70 % )

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vild med chokolade? Få opskriften på chokoladebrud med pecannødder her!

Sådan lave du myslibarer:

  • Start med at sætte den mørke chokolade til at smelte over et vandbad på komfuret.
  • Dernæst skæres fignerne i mindre stykker og kommes i en foodprocessor sammen med hasselnødder, kakaopulver, og tranebær. Massen blendes sammen til granulat.
  • Tilsæt nu sirup og stuetempereret smør. Blend alle ingredienser til en blød kagemasse.
  • Kagemassen tages ud af blenderen og formes på et stykke bagepapir.
  • Til sidst pensles massen med den mørke smeltede chokolade, og stilles derefter i køleskabet i 25-30 minutter, indtil chokoladen er blevet hård.
  • Når chokoladen er størknet, skæres myslibaren i mundrette stykker og opbevares på køl til de skal bruges.

Læs også: 7 sunde snacks!