Desserter og kager

Nikolaos Strangas Trøfler

Konditor og dessertkok på den italiensk inspirerede michelin restaurant Era Ora, Nikolaos Strangas laver kager i verdensklasse. Få her hans opskrift på trøfler.
af Nikolaos strangas. Foto: Hanne Gabel Christensen. 27.10.2011
Opskrift på trøfler

Den græske dessertkok Nikolaos Strangas har en mission om at løfte desserterne i Danmark op på et nyt niveau. Nikolaos Strangas mener ikke at desserterne er fulgt med i den rivende udvikling den øvrige danske gastronomi er gennemgået de seneste år. Nikolaos Strangas har derfor åbnet et nyt konditori i København hvor kagerne skal være at top kvalitet. Her får I en af Nikolaos Strangas super lækre opskrifter på trøfler

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også denne lækre opskrift på kage med nougat mousse fra Nikolaos Strangas

Ingredienser til trøfler

(ca. 100 stk.)
½ liter fløde
420 g manjarichokolade
50 g smør
100 g kakaobønner/nips (fås hos Nikolaos Strangas og i Mad & Vin i Magasin)

Smag denne lækre opskrift på Othellolagkage

Sådan laver du trøfler:

- Kog fløden op og smelt chokoladen i vandbad. Bland de to ingredienser, til de er helt smeltet sammen. Tilsæt smør, når blandingen er kølet ned til 40°, og bland til den er ensartet. Tilsæt kakaobønner/ nips.

- Hæld massen i en bakke, dækket med bagepapir, og køl blandingen ned i køleskab. Tag massen ud af bakken og skær den ud i firkanter. Rul til sidst i kakaopulver.