
Nikolaos Strangas Trøfler

Den græske dessertkok Nikolaos Strangas har en mission om at løfte desserterne i Danmark op på et nyt niveau. Nikolaos Strangas mener ikke at desserterne er fulgt med i den rivende udvikling den øvrige danske gastronomi er gennemgået de seneste år. Nikolaos Strangas har derfor åbnet et nyt konditori i København hvor kagerne skal være at top kvalitet. Her får I en af Nikolaos Strangas super lækre opskrifter på trøfler
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Prøv også denne lækre opskrift på kage med nougat mousse fra Nikolaos Strangas
Ingredienser til trøfler
(ca. 100 stk.)
½ liter fløde
420 g manjarichokolade
50 g smør
100 g kakaobønner/nips (fås hos Nikolaos Strangas og i Mad & Vin i Magasin)
Smag denne lækre opskrift på Othellolagkage
Sådan laver du trøfler:
- Kog fløden op og smelt chokoladen i vandbad. Bland de to ingredienser, til de er helt smeltet sammen. Tilsæt smør, når blandingen er kølet ned til 40°, og bland til den er ensartet. Tilsæt kakaobønner/ nips.
- Hæld massen i en bakke, dækket med bagepapir, og køl blandingen ned i køleskab. Tag massen ud af bakken og skær den ud i firkanter. Rul til sidst i kakaopulver.