Desserter og kager

Opskrifter: 8 nytårsdesserter

Nytårsdesserten skal være intet mindre end perfekt! Dekadent, overdådig og smuk at se på. Vi giver dig opskrifterne på 8 fristende nytårsdesserter.
Natascha Gracia 29.10.2020

Opskrifter på 8 lækre nytårsdessserter

Når nytårsmiddagen skal planlægges, er der en særlig del, der skal kræses ekstra for: Desserten. Her må ikke mangle noget. Nytårsdesserten skal være det søde punktum for en udsøgt middag og må derfor ikke skuffe. Nøgleordene er dekadence, luksus, ekstravagant og overdådig, og smagen må gerne være intens. Men bortset fra det, er der fri leg!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Find den perfekte champagne til nytår

Vi giver dig vores bud på 8 desserter, der lever op til nøgleordene og gør nytårsmiddagen ekstra skøn. Nogle af desserterne er "forbudt for børn", dvs. de indeholder alkohol og egner sig derfor bedst til voksenfesten, mens andre af desserterne sagtens vil kunne friste selskabets yngre deltagere.

Læs også: 10 festlige forretter til nytår

Mørk chokolade er en klassiker i nytårsdesserten, og derfor har vi også både en klassisk brownie med og en helt fantastisk chokoladetærte med karamelfyld og saltflager, men du finder også lettere desserter og en klassiker med et tvist: Regnbue-is på en helt ny måde.

Inspiration: 12 lækre hovedretter til fest

Se med i galleriet, og lad dig friste af de søde opskrifter!