Se også
Desserter
Pandekager med bærskum
Havens solmodne bær smager allerbedst lige nu, og her mikses de alle i en skøn, frisk bærskum, der gør disse pandekager til en skøn sommerdessert. Få opskriften her
af Skovdalnordic.com
7.08.2021
Pandekager
- 3 dl hvedemel
- ½ tsk. salt
- 3 dl mælk
- 1 spsk. koncentreret solbærsaft
- 3 æg
- 50 g smør til stegning
Bærskum
- 2½ dl piskefløde
- 100 g ribs
- 100 g blåbær
- 100 g hindbær
- 50 g flormelis
- Spiselige blomster til pynt
Sådan gør du:
Pandekager:
-
Pisk mel, salt og mælk sammen.
-
Rør saft i, og tilsæt æg 1 ad gangen.
-
Pisk dejen godt sammen.
-
Steg pandekagerne i smør på en lille pande.
Bærskum:
-
Pisk fløden til skum.
-
Skyl bærrene (gem nogle hele bær til pynt), læg dem i en skål, og mos dem let med en gaffel.
-
Vend bærrene i flødeskummet.
-
Fyld de afkølede pandekager med bærskum.
-
Pynt med bær, flormelis og blomster.
Se også