Pandekager med bærskum

Det skal du bruge: 
Pandekager
3 dl hvedemel
½ tsk. salt
3 dl mælk
1 spsk. koncentreret solbærsaft
3 æg
50 g smør til stegning
Bærskum
2½ dl piskefløde
100 g ribs
100 g blåbær
100 g hindbær
50 g flormelis
Spiselige blomster til pynt

Sådan gør du:

Pandekager:

  1. Pisk mel, salt og mælk sammen.

  2. Rør saft i, og tilsæt æg 1 ad gangen.

  3. Pisk dejen godt sammen.

  4. Steg pandekagerne i smør på en lille pande.

Bærskum:

  1. Pisk fløden til skum.

  2. Skyl bærrene (gem nogle hele bær til pynt), læg dem i en skål, og mos dem let med en gaffel.

  3. Vend bærrene i flødeskummet.

  4. Fyld de afkølede pandekager med bærskum.

  5. Pynt med bær, flormelis og blomster.