Desserter og kager

Snackbarer med kakao

Skal mellemmåltidet være ekstra delikat, så forkæl dig selv med snackbarer fyldt op med mandler, dadler, kakao og meget andet. Du finder opskriften på snackbarer her!
af Line Sølvhøj Johansson / Foto og opskrift af femmefood.com10.09.2014

Snackbar er både et lækket indspark, når den lille sult melder sig, og når du har brug for at tilgodese den søde tand. Herunder får du opskriften på skønne snackbarer, der er spækket med lækkerier som mandler, dadler, kakao og meget mere. Og så er de skønne snackbarer tilsat hampeproteinpulver, der gør dem ekstra proteinrige.

Prøv også femmefoods opskrift på romkugler uden sukker!

Opskrift på snackbarer:

6 stk.
• 10 dadler
• 2 dl mandler
• 2 spsk. kakaopulver
• 1 dl kokosmel
• 1 tsk. vaniljepulver
• 6 spsk. hampeproteinpulver
• Pistacienødder

Prøv også opskriften: Lækre karamelsnitter med chokolade

Sådan laver du snackbarer:

1. Kom mandler i en blender eller stor minihakker og hak/blend, til mandlerne er i små ensartede stykker.

2. Tilsæt dadler, kakaopulver, kokosmel, vaniljepulver og hampeproteinpulver i og hak/blend, til det bliver en ensartet masse, som dine snackbarer kan formes af.

3. Form seks lige store snackbarer.

4. Hak pistacienødderne og drys dem på toppen af de seks snackbarer.

Tip!
Pistacienødderne kan også hakkes/blandes sammen med proteinbarmassen.

Læs også: 11 madprofiler du skal følge på Instagram!

Find flere lækre opskrifter på femmefood.com, og endnu flere smagslækre snacks i galleriet herunder:

Sponsoreret indhold