Desserter og kager

WEEKEND BITES | Dadelruller

Dadelruller er et sundere alternativ til mange andre sukkerfyldte snacks! Et bonus er, at de smager syndigt godt og er nemme at lave. Få opskriften her.
opskrift fra bogen 'Hey! Det er hjemmelavet konfekt' af Julie Hey. 1.12.2016
Dadelruller

December er lig med julehygge og hjemmebag og er en god anledning til at prøve nye opskrifter af. Julesnacks behøver dog ikke altid at være usunde, de kan sagtens være både sunde og velsmagende. Herunder få du opskriften på lækre dadelruller med hasselnødder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Opskrift på dadelruller

INGREDIENSER:

  • 60 g hasselnøddekerner
  • 250 g dadler, uden sten
  • 30 g kakao
  • 40 g kokosolie


FREMGANGSMÅDE:

Rist hasselnødderne på en meget varm pande i et par minutter til nøddekernernes hinde begynder af løsne sig. Gnid nødderne sammen, så resten af skallerne nulres af. Brug evt. et rent viskestykke. Hak hassenødderne groft. Blend dadler, kakao og kokosolie til en ensartet masse.

Tag dadelmassen op af blenderen og vend den i en skål med halvdelen af de hakkede hasselnødder. Rul dadelmassen til to aflange pølser evt. i husholdningsfilm og sæt dem på køl i et par timer. Rul dadelrullerne i resten af nødderne og sæt dem på køl indtil servering.

TIP: Hvis du ikke er så glad for marcipan, så er tørrede dadler netop en god erstatning. Du kan udskifte marcipanen i andre konfektopskrifter med denne dadelblanding.

Opskriften er fra bogen 'Hey! Det er hjemmelavet konfekt' af Julie Hey. Kan købes online HER