Drikke

Hjemmelavet iste og andre sommerdrinks

Skru op for sommerglæden med en hjemmelavet iste og andre forfriskende sommerdrikke. Her er 5 bud på sommerdrinks, der gør godt på de solvarme dage.
af Line Sølvhøj Johansson / Foto: Anders Schoenneman 23.06.2014
sommerdrinks

Når sommersolen står på sit højeste, gør det godt med en forfriskende drink til at køle af med, og omvendt når aftenstunderne i haven bliver kølige, skal der mere end fakler og tæpper til at holde sig varm. Under de østlige himmelstrøg bliver varme drikke både nydt på kolde og sollune dage, og hvorfor ikke gøre smagsoplevelsen efter - eller lave en iskold variant af en god kop te - med andre ord en hjemmelavet iste.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 7 friske sommervin

En god kop te kan få et magisk sommerløft, når den hældes over isterninger og får en chok-køleeffekt. Lav en hjemmelavet iste med økologisk hyldeblomstsaft og få en iste, der er fuld af antioxidanter og som er forfriskende sund.

Læs også: Juiceopskrifter, der giver energi

I galleriet herunder serverer bl.a. Perch's Thehandel, d'Angleterres bartender Stefano Censi og Iouri Engberg fra Lidkoeb i København nogle lækre sommerdrinks, du kan lave selv - du finder opskriften på hjemmelavet iste og andre sommerdrinks herunder!

Få opskrifter og tips til at lave den bedste smoothie her!
[aller-gallery:103]