Drikke

Sådan laver du limoncello

Limoncello er en dejlig, italiensk likør, som er perfekt at servere efter en mættende middag. Se her, hvordan du nemt selv kan lave det.
af "Smag Toscana" af Ryan Hanley, Foto: Aller Media 14.10.2011
Limoncello opskrift

Opskrift: Sådan laver du din egen limoncello

Det er et sikkert hit altid at have en flaske limoncello klar i køleskabet til at imponere middagsgæster med. Og faktisk er den smagfulde italiensk likør meget nem selv at lave! Se bare her, hvor nemt det er at trylle sin egen hjemmelavede limoncello frem, blot man har lidt tålmodighed.

Det skal du bruge for lave limoncello:

1 liter 95 % alkohol (Du kan også bruge vodka med 40 eller gerne 50 % alkohol)
8 citroner med tyk skræl (brug den samme mængde hvis du bruger vodka)
1,2 liter vand (halver mængden hvis du bruger vodka)
600g sukker (halver mængden hvis du bruger vodka)

LÆS OGSÅ: Sådan laver du limoncello Gin Fizz

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan laver du limoncello:

  • Mariner citron skrællerne i alkohol i mindst 48 timer, men gerne en uge
  • Si skrællerne fra
  • Kog sukker i vandet til sukkeret er opløst
  • Bland sukkervand og alkohol
  • Fyldes på flasker og lægges i fryseren
  • Serveres iskold

LÆS OGSÅ: Video: Sådan laver du en perfekt Dark'n'Stormy