Mad

Grillmad: 10 idéer til lækker grillmad

Grillmad behøver ikke kun at være salte gentagelser. Pift din grillmad op med spændende krydderier, lækkert tilbehør og forfriskende desserter - alt sammen fra grillen.
af Eilen Anthoniussen / Foto: 24.06.2014
grillmad

Grillmad kommer til at stå på mange aftenmenuer i løbet af sommeren. Mad fra grill er lig med sol og sommer, familie, venner og hygge, og ikke mindst ekstra god mad. Byder vejret på flere grillaftener, kan der dog let gå rutine i grillmenuen, og det kan være svært at finde på nye idéer til maden. Derfor får du inspiration til anderledes mad til grillen her.

En sød sommerdessert ovenpå din grillmad? Prøv bagerens jordbærkage!

Grillmad kan være alt!

Prøv for eksempel at tilføje noget lækkert tilbehør til din grillmad ved at lynkoge kartofler for så at grille dem i en lækker olie med rosmarin, hvidløg og citron. Det er bare himmelsk!
En overset del af vores opfattelse af grillmad, er den grillede dessert. Frugt smager nemlig vidunderligt efter en tur på grillen. Så prøv at give dine jordbær en tur på grillen sammen med toastbrød og nektarin, server sammen med en kugle is, og du har en fuldstændig fantastisk dessert - tilberedt på grill.

Læs også: Hvid chokolademousse med mini-macarons!

Du finder mange flere spændende idéer til grillet mad i nedenstående galleri, hvor vi har samlet 10 forskellige
bud på lækker grillmad. Top dine grillaftener ved at imponere dine sommergæster med lækker og anderledes grillmad.