Fisk og skaldyr

Lækker forret med østers

Dine middagsgæster vil føle sig forkælet og forført af denne lækre opskrift på østers med asiatisk soja-citrussauce og ingefær.
af Carsten Kyster / Foto: Columbus Leth 17.01.2014

Server en lækker forret for dine gæster bestående af asiatiskinspireret østers. Retten kan også serveres som en lille snack før middagen med en god champagne til.

Læs også: Sådan åbner du en østers

Det skal du bruge til dine asiatiske østers:
2 personer

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2 spsk sojasauce
1 spsk citronsaft
1 tsk mørk/kinesisk sesamolie
4-6 østers
2 tsk syltet ingefær
1 tsk gomashio/sesamsalt fra Urtekram
1 stk. forårsløg

Prøv også opskriften: Kartoffel-porresuppe med østers

Sådan gør du:
Bland sojasauce, citronsaft og sesamolie sammen. Åbn østers, eller få din fiskehandler til det. Læg østersene på et fad eller i små skåle hver for sig. Dryp 1 teske soja-citrussauce på hver østers og dernæst ½ teske syltet ingefær og et lille drys sesamsalt og fintsnittet forårsløg. Anret østersene i en skål med almindeligt groft køkkensalt evt. vendt med blomsterblade, og server med et glas champagne.

Læs også: 15 lækre forretter med fisk