Menuer

Lækker menu til forårsfesten

Lysere tider fejres med stenbiderrogn, påskelam og rabarberfool
af Marie Melchior/ Foto: Betina Hastoft 25.03.2009

April måneds gæstemenu byder foråret velkommen med frisk stenbiderrogn, påskelam og de nyeste spæde rabarber. Til forretten har stenbiderrognen fået nyt og delikat selskab af gedeost samt friske, grønne asparges. Server retten stående med et glas bobler.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

FORRET: Stenbiderrogn
med gedeost
HOVEDRET:
Lammekrone med
bagte tomater
og polentafritter
DESSERT:
Rabarberfool

Vinforslag

Forret: Champagne, Cava eller
Cremant d'Alsace

Hovedret: Chianti Classico, Rosso di Montalcine
eller en saftig Rosso Conero fra Marche - området i Midtitalien.

Dessert: Sval Muscat de Rivesaltes.

arbejdsplan

Dagen før
• Kog rarbarberkompot
• Bag makroner
• Kog polenta

Tre timer før
• Skyl og hak tomater, forårsløg og urter
• Rør og anret fool i portionsglas
• Rør mynteolie til kødet
• Skær fritter af polenta
• Krydr og mariner lammekrone

Selve dagen,
kort før og
under middagen

• Bag tomater og forårsløg
• Rør og anret stenbiderrogn
til forret
• Damp asparges
• Steg lammekrone
• Dybsteg polenta fritter