Fisk og skaldyr

Luksus på menuen: Crudité og østers

Guddommelige snacks: crudité og østers – to franske klassikere, der sætter gang i sanserne og pirrer sulten. Et glas bobler til sætter prikken over i’et og giver ekstra mundvand.
af redaktionen 8.09.2017
Crudité og østers

Inviter dine gæster på lækre og guddommelige snacks: crudité og østers! Det er sand luksus og forkælelse, som sent vil blive glemt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Opskrift på crudité og østers

Opskrift til 6 personer

INGREDIENSER

Roquefortdip:

  • 100 g roquefort
  • 100 g cremefraiche
  • salt og friskkværnet peber

Grøntsager:

  • 10 gulerødder med top
  • 5 stilke bladselleri
  • 10 radiser med top

Østers fra Bretagne:

  • 18 østers (3 per person)
  • 1 økologisk citron i tynde både

LÆS OGSÅ: Østers og røget kulolie

FREMGANGSMÅDE

Roquefortdip: Læg roqueforten i en skål, mos den med en gaffel, og rør derefter cremefraiche i. Smag til med salt og peber.

Grøntsager: Skræl gulerødderne, og skær dem og bladsellerien ud i stave. Skær radiserne i tynde skiver. Servér grøntsagsstavene med dip.

Østers: Åbn dem, og servér dem straks med citronbåde.