Mad
Fisk og skaldyr
Luksus på menuen: Crudité og østers
Guddommelige snacks: crudité og østers – to franske klassikere, der sætter gang i sanserne og pirrer sulten. Et glas bobler til sætter prikken over i’et og giver ekstra mundvand.
af redaktionen
8.09.2017
Inviter dine gæster på lækre og guddommelige snacks: crudité og østers! Det er sand luksus og forkælelse, som sent vil blive glemt.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Opskrift på crudité og østers
Opskrift til 6 personer
INGREDIENSER
Roquefortdip:
- 100 g roquefort
- 100 g cremefraiche
- salt og friskkværnet peber
Grøntsager:
- 10 gulerødder med top
- 5 stilke bladselleri
- 10 radiser med top
Østers fra Bretagne:
- 18 østers (3 per person)
- 1 økologisk citron i tynde både
LÆS OGSÅ: Østers og røget kulolie
FREMGANGSMÅDE
Roquefortdip: Læg roqueforten i en skål, mos den med en gaffel, og rør derefter cremefraiche i. Smag til med salt og peber.
Grøntsager: Skræl gulerødderne, og skær dem og bladsellerien ud i stave. Skær radiserne i tynde skiver. Servér grøntsagsstavene med dip.
Østers: Åbn dem, og servér dem straks med citronbåde.