Mad
Menuer
Restaurant i eget hjem
Find den fine dug og sølvbestikket frem fra gemmerne, og forkæl vennerne med en elegant tre-retters middag med hummer, kalvefilet og parfait.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft
2.08.2012
Komplet treretters gæstemiddag med forret, hovedret og dessert på grillen.
MENU
Forret:
Hummer med ærter, agurk og mayonnaise
Hovedret:
Rosmarinstegt kalvefilet med tomatconcassé
Dessert:
Vaniljeparfait med bær og chokolade
Arbejdsplan
Dagen før:
- Lav parfait og chokolademendiants
- Bælg ærter
- Blend ærtepuré
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Tre timer før:
- Flæk hummer
- Rør mayonnaise
- Flå tomater og gør dem og resten klar til concasseen
- Rul courgette med gedeost
Kort før og under middagen:
- Færdiggør og anret forret
- Steg kødet
- Lav tomatconcassé
Se hvilken vin der passer til maden i den tilhørende vinmenu