Menuer

Restaurant i eget hjem

Find den fine dug og sølvbestikket frem fra gemmerne, og forkæl vennerne med en elegant tre-retters middag med hummer, kalvefilet og parfait.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft 2.08.2012

Komplet treretters gæstemiddag med forret, hovedret og dessert på grillen.

MENU

Forret:
Hummer med ærter, agurk og mayonnaise

Hovedret:
Rosmarinstegt kalvefilet med tomatconcassé

Dessert:
Vaniljeparfait med bær og chokolade

Arbejdsplan
Dagen før:
- Lav parfait og chokolademendiants
- Bælg ærter
- Blend ærtepuré

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tre timer før:
- Flæk hummer
- Rør mayonnaise
- Flå tomater og gør dem og resten klar til concasseen
- Rul courgette med gedeost

Kort før og under middagen:
- Færdiggør og anret forret
- Steg kødet
- Lav tomatconcassé

Se hvilken vin der passer til maden i den tilhørende vinmenu