Grønt
Grønt
Valnødder
Valnødder er mere end snacks og tilbehør til osten. Valnødder kan bruges hele vejen gennem måltidet fra salaten til desserten - eller hvad med at lave valnøddesnaps?
af Redaktionen
26.07.2012
Valnødder smager bedst om efteråret, hvor de er helt friske. Brug dem som en sund snack, i grøntsagsretter, pastasaucer, salater, kager, brød og som tilbehør til osten.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Panforte med valnødder, hasselnødder og madler
Tærte med karamel, valnødder og kaffechokolade
Valnødder er fyldt med antioxidanter og E-vitamin og indeholder også sunde omegafedtsyrer, som ellers er svære at få fra andre fødevarer end fisk.
Vidste du…
At man kan bestemme valnødders kvalitet ud fra farven? Jo lysere skallen er, desto bedre kvalitet er valnødden.
Sæson
September-oktober