Feminint hjem med velour og farver
Lejlighed

Boliggalleri: Feminint hjem med velour og farver

af Iben & Niels Ahberg 24.05.2017
Kom indenfor i Louise Olriks nybyggede Østerbro-hjem, som hun med støvede farver og antikviteter har forvandlet til sig helt eget.

Louise Olrik har skabt en fin, feminin stemning med støvede farver og bløde stoffer i sin nybyggede lejlighed på 80 kvadratmeter, som har den misundelsesværdige beliggenhed på Charlottehaven på Østerbro i København.

Dansk design i nye rammer

Louise Olrik har det meste af sit liv boet i klassiske herskabslejligheder med stuk, høje paneler og endnu højere til loftet. For nylig valgte hun at flytte ind i en lejlighed i en nybygget ejendom. Heldigvis viste det sig, at hendes forkærlighed for den danske designtradition også passede ind i de nye rammer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her bor:Louise Olrik, HR-chef hos Ista Danmark.
Bolig: Lejlighed på 80 kvadratmeter i Charlottehaven på Østerbro i København.
Stil: Blød luksusfølelse med støvede farver.

Brug flere store spejle på væggen for at give rummet lys og en illusion af mere plads. En stor vase eller krukke på spisebordet skaber personlighed.

Brug velourpuder i forskellige former og farver i din sofa. Det giver et hyggeligt og feminint udtryk. Puderne i gul og rosa er fra Christina Lundsteen. Maleriet er af Martin Kalhøj, og sofabordet er fra Anton Dam. Standerlampen er fra BestLite. Gulvtæppe og de grå puder i sofaen er fra Kalejdoroom.

Fremhæv, hvad du ikke kan skjule, og stil fx som her en tom guldramme foran radiatoren, der næsten får radiatoren til at forsvinde. Et antikt berbertæppe fra Marokko afgrænser sofagruppen og giver stuen et blødere udtryk. Flavia-lampen fra Rue Verte, en figur skabt af Leif Sylvester og Poul Kjærholms ikoniske lænestol PK22 i polyrattan danner tilsammen et tidssvarende mix af stil og kultur.

Lejligheden har morgensol i køkkenet og eftermiddagssol på den lille altan. Kurvestole er fra Ikea og det grågrønne jernbord fra Beau Marché.

Mere inspiration?

Så se denne flotte ville i Aalborg, hvor skandinavisk stil møder Japan.