Hus

Boliggalleri: Urban boligdrøm i Los Angeles

af Josefine Berzant / Foto: Birgitta Wolfgang 9.01.2017
Stilen er tilbagelænet og lidt af et hipstermix hos familien Ternosky i den østlige udkant af Los Angeles. Lad dig inspirere af parrets eklektiske stil, som oser af deres multikulturelle horisont og urbane livsstil.

Familien Ternosky føler sig godt hjemme i det hippe Echo Park i Los Angeles, Californien, et område, der er hjemsted for en stor gruppe kreative mennesker og kendt som Vestkystens Williamsburg i New York. I Echo Park er der lige så kreativt og hipt som på Vesterbro i København, og det passer godt til Mike Ternosky, der er chefdesigner hos det supercool skaterbrand Obey. Familien, der tæller hans hustru og deres to børn, flyttede i 2014 ind i den 185 kvadratmeter store villa, som blev bygget i 1907 af den første litterære redaktør hos Los Angeles Times.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

– Vi elsker Los Angeles’ arkitektoniske charme, eklektiske karakter og stemning. Alle har deres eget unikke synspunkt og stil her. Vi elsker, det er en by med mange forskellige stilarter, og som er i konstant bevægelse, fortæller Mike Ternosky.

Parrets kreative sind og kulturelle referencer kommer også til udtryk i deres hjem, som de har fået hjælp til at renovere fra et indretnings- og akitektfirma. Huset er belagt med smukke cedertræsfliser, mens store vinduer åbner op for haven udenfor.

Læs også: Sådan skal din stue se ud i 2017

Eklektisk og tidløst

I kraft af Mike Ternoskys rolle i skatermærket Obey sætter urban livsstil og parrets kærlighed til rejser, musik og design selvfølgelig sit præg på indretningen. Rammerne er eklektiske, sofistikerede, tidløse og har en afslappet nomadestemning over sig, hvor nøje udvalgte møbler og kunst fra lokale gallerier sætter stilen i husets rum. Parrets favoritmøbel er deres vintage-lædersofa Soriana af Tobias Scarpa.

Diverse rejsefund har også deres plads i familiens hus. De samler på små øjeblikke fra deres familieture eller rejser som fx muslingeskaller, sten og drivtømmer – et nomadisk mix, der vidner om parrets multikulturelle tilgang til livet. Huset er tilpasset grunden og forskyder sig derfor i plan, så det følger det kuperede terræn. Husets udearealer og terrasser er en vigtig del af huset, fordi vejret i Californien er sommervejr året rundt.

Læs også: Smukke fund til dine vægge

Kom ind i et urbant nomadehjem

Kom med på tur rundt i det californiske hus, og bliv inspireret af den lækre, urbane indretning i galleriet herunder.