badeværelse
Indretning og trends

11 hyggelige badeværelser

af Nanna Louise Post Larsen 14.10.2015
Foto: Lars Kaslov
Du har med stor sandsynlighed ikke skænket indretningen af dit badeværelse særlig mange tanker, og sådan er det for de fleste. Men i virkeligheden er det hverken svært eller bekosteligt at skabe ægte wellness-stemning på et ellers trist badeværelse. Se bare her!

Et hyggeligt badeværelse med et varmt og intimt udtryk er noget, de fleste af os drømmer om, men alligevel er det de færreste af os, der sådan for alvor investerer tid og penge i at skabe et smukt og personligt baderum, og det er virkelig en skam.

6 tips til et hyggeligere badeværelse

Hvis blot du har styr på, hvilket look du drømmer om, er det ganske overskueligt at tilføre et ellers klinisk og kedeligt badeværelse et personligt look. Nedenfor har vi udvalgt 6 elementer, der kan forvandle dit badeværelse til en indbydende oase, ligemeget hvilken stil du er til!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Få inspiration fra dette betagende badeværelse!

#1: Grønne planter

Lad de grønne planter skabe liv på badeværelset i fine skjulere, fx disse porcelænsskjulere med gråt mønster. Køb dem her!

#2: Pæn tøjvask

En vasketøjskurv bliver ganske nemt et grimt og malplaceret element, der forstyrrer badeværelsets samlede udtryk. Brug lidt ekstra tid på at finde en pæn kurv, der passer ind. Vi er vilde med denne cirkelmønstrede opbevaringspose, som også kan hænges op på væggen. Posen er PE-belagt indvendigt og egner sig derfor perfekt til vasketøjspose, og så tilfører den et roligt, grønt strejf. Køb den her!

badeværelse

#3: En glad hilsen

Skab et intimt og hyggeligt udtryk ved at tilføje nøje udvalgt nips, der repræsenterer dig. Fx et dekorativt metalskilt med en glad hilsen. Køb fine metalskilte her!

#4: Levende lys

Findes der noget mere hyggeligt end levende lys? Det flakkende skær skaber en smuk og rolig stemning, der får tiden på badeværelset til at være ren fornøjelse. I en smuk og sikker lanterne placeret med fornuftig afstand til omgivelserne, kan du sagtens tænde levende lys på badeværelset, selvom du og dine gæster opholder jer i stuen. Husk blot at tjekke de levende lys med jævne mellemrum! Køb den her!

badeværelse

Skab smukke hyggekroge med lys!

#5: Rustik opbevaring

De fleste synes nok, at ruller med toiletpapir er ganske ucharmerende, men præsenterer du dem i en pæn opbevaringskurv, der passer til badeværelsets øvrige stil, ser det slet ikke så tosset ud! Køb kurven her!

#6: Smukke tekstiler

De fleste badeværelser er indrettet med terrassogulv, klinker eller linoleumsgulv, og det skaber ofte et koldt og klinisk udtryk. Du kan bløde udtrykket op ved at tilføre et praktisk tæppe af PVC, som tåler vand. Foruden at være dekorativt, fungerer det også som skridsikkert underlag, når du stiger ud af badet. Køb det her!

badeværelse

Tag med på en rundtur i de 11 hyggelige badeværelser her: