Alle køkkenforhandlere i Danmark - nyt køkken
Køkken

Alle køkkenforhandlere i Danmark

af Carina Kjær Rasmussen og Christine Agertoft / Foto: PR 8.03.2017
Få den komplette liste over små og store køkkenforhandlere i Danmark, og vælg den stil, der passer til dig og dine køkkendrømme.

Køkkenet er hjemmets hjerte, og det er i køkkenet familie og venner samles for at dele en bid brød, udveksle dagens op- og nedture og generelt være sammen. Det er derfor, vi gerne vil bruge så lang tid og så mange penge på at indrette det perfekte køkken. Et køkken der udtrykker lige præcis, hvem vi er, og hvordan vi lever, og som tager udgangspunkt i vores behov. I dag kan man få dækket sit køkkenbehov på mange forskellige måder og næsten alle landets køkkenforhandlere tilbyder skræddersyede løsninger, men det gør det jo ikke nemmere at vælge den rette køkkenforhandler.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tip! Find din køkkenstil her, og tag billedet med til din køkkenforhandlere

Den rette køkkenforhandler

Når du har bestemt dig for, at der skal ske noget med køkkenet, så skal du derefter beslutte dig for, hvor omfattende en renovering du vil ud i. Skal du bare have skiftet køkkenfronter? Trænger de hårde hvidevare til en opdatering? Eller er du mere end klar til at rive hele køkkenet ned? Uanset bliver du formentlig overrasket over, hvor dyrt sådan en stor eller lille køkkenforandring kan blive. Og når du først har den store pengepung fremme, så gælder det om at vælge en køkkenforhandler, der passer til dig.

Se også: Sådan indretter du et smukt køkken-alrum

Forskellen på køkkenforhandlere

De helt store forskelle på køkkenforhandlere er materialer, holdbarhed, mulighed for at specialdesigne til dig og dit hjem og selvfølgelig pris. De billige køkkener tilbyder ofte færdige pakker i billige materialer for at holde prisen tilgængelig for alle, og du kan vælge mellem et udvalg af fronter, skabe og bordplader. Du kan sagtens få opfyldt dine køkkendrømme, men det kræver, at du selv er ekstra kreativ i indretningen af køkkenet. Er man ovre i den dyre ende, så kan man forvente at få et enkelt og stilrent køkken, der er lavet i så smukke materialer, at det er et lille håndværksmæssigt kunstværk i sig selv, og der er langt færre begrænsninger. Begge ender af spektret medfører udfordringer. Derfor er det en rigtig god idé at du begynder din køkkensøgning med at vælge en køkkenforhandler, som laver køkkener, der lægger sig tæt op af din køkkenstil.

Tip! Her er alt du skal vide, hvis du drømmer om et nyt køkken

Køkkenforhandlere i Danmark

Vi har samlet en masse inspiration til dit nye køkken. Så gå på opdagelse i alle de køkkenforhandlere der findes i Danmark, lad dig forføre af de smukke køkkener, og find inspiration til dit eget skræddersyede drømmekøkken i vores store galleri:

Køkkenet anno 2017

Køkkentrenden i 2017 spænder over diverse stilarter og materialer. Den handler nemlig om at skabe en hjemlig base som passer i ens stil, følger den travle dagligdag, og hvor hyggen er i højsædet. Du kan vælge at følge tidens hotteste trend ved at indrettet et rustikt køkken med træpaneler og mønstrede klinker og fliser for at få et unikt og rustikt look. Er du mere til det lækre stilrene hvide køkken, som aldrig går af mode, er der masser af inspiration at hente. Ved at mixe hvidt køkken og naturtræ fås der fx en krydret kontrast og en lækker kombination af de to trends.

Find inspiration her: Køkkendrømme