Indret dig grønt
Indretning og trends

Boliginspiration: Indret dig grønt

af Lone Monna Andersen 3.04.2018
Foto: Pernille Greve.
Møbler og interiør af bæredygtige eller økologiske materialer er blevet super moderne - og vi er vilde med det! Få smuk inspiration at indrette dig grønt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Bæredygtige og økologiske materialer vinder mere og mere frem, også i boligen! Og heldigvis for det, for vores trang til at indrette os smukt forsvinder nok aldrig - og brug og smid væk-tankegangen er bare ikke særlig charmerende.

Få grøn inspiration til boligen med redaktionens egne favoritter, og bliv klogere på bæredygtige materialer.

Læs også: 16 myter om bæredygtige materialer

Sådan indretter du dig bæredygtigt

Hvis du for alvor vil gøre miljøet en tjeneste, er det bedst og billigst at indrette din bolig med brugt interiør. Træmøbler bliver næsten som nye, hvis de får en gang maling eller bliver slebet og lakeret. Gamle sofaer har det dog med at blive bløde og møre, og måske higer du også efter noget nyt bare en gang imellem.

I så fald kan du gå efter ting, som er produceret af genanvendte materialer, fx glas, papir, træ eller visse metaller. Eller du kan købe ting, der er lavet af bambus eller rattan, som er naturlige og miljøvenlige materialer, bl.a. fordi de er hurtigtvoksende i naturen. Derudover går de aldrig rigtig af mode!

Se også: Giv de gamle møbler nyt liv

Få mere grøn inspiration til boligen i galleriet: