Annonce

Elsker du julelys? Her er 5 geniale måder at bruge dem på

af Aller Creative Studio, annonce for Sirius 22.10.2020
Mørket har for længst sænket sig, og vi udnytter muligheden for at være kreative med smukke julelys. Måske er der nogle af disse, du kan bruge derhjemme?

Det er endnu ikke hvidt derude, men det er i hvert fald mørkt, og det skaber muligheden for at være kreativ med julelysene – både ude og indenfor.

Der findes efterhånden et væld af smukke elektriske lys, som kan kaste et magisk skær i indretningen. Her får du 5 ideer til at bruge julelys og skrue lidt ekstra op for din kreativitet.

1. Lys i et mørkt hjørne

Byg et stilleben i stor størrelse i et mørkt hjørne af hjemmet. Kombiner f.eks. lysende juletræer i guld, som her fra Sirius, med mere rå elementer fra haven. Kirstine lysdekoration fås i tre størrelser, 63,5, 53,5 og 43 cm til 299, 249 og 199 kr.

2. Adventstræet

Brug et lysende juletræ som en del af julepynten, og lad det være hjemstedet for adventsgaverne. Alex lystræ fra Sirius til både indendørs og udendørs brug. H 90 cm og 120 LED. 299 kr.

3. Sluk lampen og tænd lyset

Vil du skabe en ekstra magisk stemning omkring bordet, så prøv at erstatte lyset fra oven med lys i selve udsmykningen af bordet. Her er det små kerter i guld fra Sirius, som også kan bruges på selve juletræet, men her pynter langs hele bordet. Små lyskæder kan vikles rundt om servietterne, så hver enkelt kuvert lyses op. Carolin juletræslys, 10 stk. 249 kr. og Knirke guld batterikæde med 20 LED til 39 kr. Knirke dekorationskæde i guld med 40 LED løber langs hele bordet, som er dekoreret med elementer fra haven. 69 kr.

4. En anderledes juledekoration

Juledekorationer behøver ikke at starte med en klump ler, men kan sagtens fortolkes på kreative måder. Her spiller klassisk gran sammen med grene, kogler og mos fra haven, og det hele lyses op af snehvide træer. Carla juletræslys fra Sirius fås i tre størrelser: H 7, H 18 og H 21,5 til hhv. 99 (4 stk), 79 og 89 kr.

5. Husk haven!

Havens nøgne grene er det perfekte hjem for lyskæder, men du kan også fremhæve mindre elementer i haven eller på terrassen. På den måde er lyset med til at skabe fokuspunkter for blikket, når man kigger ud i mørket. Her er det lyskæden Trille Cluster fra Sirius på to meter til udendørs brug med 160 led-pærer. 249 kr.

Om Sirius

Alle øjeblikke fortjener et varmt og stemningsfuldt lys. Sirius producerer trendsættende lysdekorationer, der skaber den særlige og hyggelige atmosfære i hjemmet eller haven. Om det er julestemningen, haven eller borddekorationen, der skal have et ekstra touch, så skaber Sirius’ lysdekorationer den perfekte stemning. Sirius udvikler via kontinuerlig produktudvikling og samarbejde med anerkendte designere innovative lysdekorationer, der tager afsæt i dansk designtradition og den nordiske stil. Sirius har til formål at inspirere forbrugere til nye måder at bruge lys på og til at bringe lysdekorationer ind som en del af indretningen i det nordiske hjem. Se meget mere her.