Indretning og trends

Et lille sommerhus med nostalgi

af Pernille Enoch og Line Sølvhøj Johansson 20.06.2014
Her er hyggeligt som bare pokker! Kom med ind i det gamle træ-sommerhus, der oser af simpelhed og afslapning.

Vandet i hanen er koldt - kun koldt! Varmen kommer udelukkende fra en brændeovn, og møblerne er et skønt og uhøjtideligt miks samlet over lang tid. Det overordnede tema i dette sommerhus er nemlig simpelhed og afslapning, hvor kun brændeovnen holder huset varmt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se, hvilke blomster der er nemme at have i sommerhuset her!

Huset er et typisk dansk sommerhus - sådan et, vi alle drømmer om at slå os ned i hele sommerferien. Med lyse rum og rare hyggekroge både ude og inde. Afslappet, indbydende og rigtig sødt.

5 tips til at gøre sommerhuset efter:

• Har du et lille sommerhus, så mal lofterne hvide, så rummene virker større og lysere. Alle lofterne i dette sommerhus er blevet strøget med den hvide malerpensel, og hvid og blå er generelt de gennemgående farver.

• Har du et gammelt sommerhus som dette, så er det godt at male træet med finsk tjære og vinduerne med linolie, da det er det mest vejrbestandige.

Hygge til sommerhuset: 8 sommerlige is-opskrifter

• Indretningen her er sket pø om pø, men udgangspunktet og rettesnoren har altid været de lyse farver og følelsen af luft og rum, selvom huset er af begrænset størrelse. Tænk det samme, når du indretter dit sommerhus, og brug gerne fund fra loppemarkeder og glemsel i kældre hos venner og familie i din indretning.

• Vægge i sommerhuset kan rives ned, så rummene bliver større. Det indbyder til mere fælles hygge, hvor alle kan samles.

• Tænk flerfunktionelt, når du indretter. Sofaen er oplagt som gæsteseng, og en gammel kiste kan både bruges til opbevaring og som siddeplads med nogle puder på. Vælg også møbler, der både kan bruges ude og inde.

Kom med indenfor i det fineste bjælkehus: Nyt sommerhus med gammel sjæl