Bliv inspireret af en hel række vitrineskabe.
Stue

Inspiration: 15 fine vitrineskabe

af Redaktionen. 1.09.2022
Vitrineskabet er et af de smukkere opbevaringsmøbler, og der er masser af måder at bruge det i indretningen. Tænk, det er tilmed lettere at holde orden, med et vitrineskab - fordi du kan jo ikke bare kaste rodet derind uden konsekvens! Vi har samlet 15 vitrineskabe med tilhørende indretningstips. Se med!

Du har garanteret noget service, der egner sig særlig godt til at blive vist frem. Gør det til en del af indretningen ved at vælge et opbevaringsmøbel, der er åbent eller har gennemsigtige låger. Vitrineskabet havde sin storhedstid i midten af 1800-tallet og blev oprindeligt brugt som udstillingsmøbel, hvor man stillede hjemmets fineste porcelæn og krystalglas. Indret dit eget udstillingsmøbel med små stillebener, og undgå, at de bliver for fyldte, så udtrykket ikke ender med at virke rodet.

15 forskellige vitrineskabe til inspiration

Tæpper i 'ægte' stil, vitrineskabe og mørke sofaer har noget tidløst over sig, og de giver umiddelbart personlighed og hygge til et hjem – især hvis resten af indretningen er holdt stramt. Brug både skabe, sideborde og vindueskarme til at samle nipset, så det ikke flyder over hele hjemmet.
Vælg et vitrineskab til ekstra opbevaring i køkkenet
Har du ikke meget køkkenplads, kan et vitrineskab hjælpe. Her er det moderniseret med nye knopper i messing, og det er blevet malet indvendigt. Lampen er fra &Tradition, stolene af Wegner er arvet, og lysestagen er fra Menu. Bord og skab er købt brugt.
Brug vitrineskabe sammen med køkkenelementer
Et vitrineskab, der står oven på et køkkenelement i stedet for at hænge på væggen over det, gør køkkenet mere livligt og skødesløst i sit udtryk.
DIY vitrineskab - mal indersiden
Farver fra tøjmoden har det med at snige sig ind i vores hjem en sæson eller to, efter de blev vist på catwalken. Det gælder f.eks. lavendel, som gør sig godt med andre pasteller, men også er elegant i en jordfarvet indretning. Lad dig inspirere af @christinedelmar, som har givet sit køkken kulør med lavendel på indersiden af sit vitrineskab.
Farvede vitrineskabe kan noget både med sit indre og sit ydre.
Det blå vitrineskab giver køkkenet karakter og et markant andet udtryk, end hvis det var lysegråt som de øvrige elementer. Og hvis parret bliver trætte af farven, har de planer om at male det i en ny. Væggenes svage gule farve giver en rolig base for køkkenelementerne og det store vitrineskab og virker som bindeled mellem den helt lyse grå og den blå farve.
Ferm living vitrineskab
Haze, vitrineskab i pulverlakeret metal. H 155 x B 70 x D 32 cm. (Ferm Living).
Stor vitrine med gennemgående farveskala
En enkel og gennemgående farveskala fremhæver det nor-diske look som her i grå, hvide og sorte nuancer. Den diskre-te farveleg giver også mere visuel plads til grafisk kunst, striber og typografi som her. Lignende vitrineskab fås hos Oliver Furniture, mens lampen Tojo er fra Flos. I skabet står blandt andet porcelæn fra Kähler og Designletters.
Brug vitrineskabe til tøj.
Den franske vitrine er fra Ilva. Et vitrineskab er genialt til tøj og ting, du gerne vil vise frem, men som du alligevel ønsker at beskytte mod fx støv.
Brug vitrineskabet til nips.
Lad et stort vitrineskab optage en plads i spisestuen. Skabet er hjemmelavet, sat sammen af to skabe købt på Lauritz. com. Spisebordsstolene Alu er fra italienske Gervasoni og købt hos Sibast. Titania-lamperne er fra Luceplan.
snuk hvid vitrine med alt det køkkenudstyr man ønsker sig lige ved hånden
Spisestuens fine vitrineskab med glas og kander – og vinop-trækkeren er lige ved hånden.
Indret et enkelt badeværelse. Her er brugt virkemidler som stearinlys, velvalgte arrangementer af nips fra Østen og et vitrineskab.
Skab orden med et vitrineskab.
Vitrineskabe er med til at holde orden uden samtidig at virke bastante. Desuden er det nemmere at holde orden i et skab med glaslåger. Her kan ikke gemmes noget væk.
Rå, umalet vitrine
Nogle gamle møbler har godt af at blive malet, andre har et fedt udtryk, når de får lov at stå som det flotte vitrineskab her. Lampen er en Jielde.
Ekstra opbevaring i køkkenet med et lille vitrineskab.
I køkkenet fungerer et lille vitrineskab som opbevaring. Vitrineskabet er fundet det på et loppemarked og efterfølgende beklædt med kinesisk avispapir og malet med en gennemsigtig lak.
Vitrineskab til stuen med plads til glas.
Endnu et eksempel på, hvad et vitrineskab i en flot farve kan gøre i en lille stue - og endnu et eksempel på, hvad et indre i en anden farve kan gøre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.