badeværelse
Badeværelse

Nyt badeværelse: Få inspiration og ideer her

Maja Grønbæk / Foto: Stine Heilmann 14.10.2015
Når du skal have nyt badeværelse, kan du enten vælge den helt store tur og skifte det hele ud, men du kan også sagtens gøre det billigere med nogle enkelte virkemidler.

Badeværelset er ofte et lidt overset rum i boligen, men det er en skam. Det er her, du bruger tid, lige når du er stået op, og inden du går i seng, så hvorfor ikke gøre lidt ekstra for indretningen og stemningen med et nyt badeværelse? Og med nyt badeværelse mener vi ikke nødvendigvis den helt store tur med udskiftning af både håndvask, bruseniche og fliser. Det er selvfølgelig en god løsning, hvis du virkelig vil gå all in og har pengene til det, men mindre kan også sagtens gøre det.

Læs også: Unikke fliser til et nyt badeværelse

Små detaljer skaber et nyt badeværelse

Det er ofte de små detaljer, der tæller. Lad en bestemt farve gå igen, sæt planter i vinduet eller på gulvet, sæt anderledes fliser op eller brug en hylde eller en bænk til dine yndlingsparfumer eller levende lys. Der er mange muligheder i forskellige prisniveauer, så tag et kig i galleriet herunder, og få gode ideer til indretning af et nyt badeværelse.