Indretning og trends

Smuk fransk indretning - få stilen!

Af 0 29.04.2014
Lotte Dalgaard og Eilen Anthoniussen / Foto: Britt Lindemann
Tag stilen fra et fransk landhus, krydr det med New Englands Beach House-stil og få et charmerende, stilfuldt og gennemført hjem. Lad dig inspirere til dit drømmehus her!

Går du og drømmer om et lyst, lækkert og stilrent hjem? Så kan du hente inspiration fra dette hus i Hornbæk. Stilen er en blanding af New England Beach House og fransk landhus, og her er rigeligt med plads til overnattende gæster, børn og børnebørn. For selvom huset fremstår smukt og stilfuldt, skal det også være funktionelt og et hyggeligt sted at være.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Fra skur til orangeri!

Dette drømmehus er en vidunderlig kombination af stilrenhed og en masse små detaljer, der giver huset et varmt og personligt udtryk. Hold øje med alt fra håndvaske og blandingsbatterier til billeder og nips, som er hentet hjem fra loppemarkeder og interiørbutikker i Frankrig. De unikke franske fund spiller perfekt sammen med nips og inventar fra IKEA.

Vil du kopiere stilen, er det detaljerne, du skal være opmærksom på og gå efter. Gå på jagt efter sjove loppefund, tag ting med hjem fra udlandsrejser og dyrk de små specialbutikker, hvis du vil finde unikke ting.

Læs også: Fra sommerhus til helårsbolig!