Spring
Annonce

Sådan bringer du naturen ind i hjemmet på fineste vis

Annonce for Spring Copenhagen 15.09.2023
Vi elsker at invitere naturen indenfor, og det gøres nemt med de populære træfigurer, som kan indgå i alle hjem. Her giver vi dig inspiration til at bruge dem i indretningen.

De fleste af os vil gerne have, at vores hjem udstråler velvære, tryghed og personlighed, så både vi selv og vores gæster mødes af en indbydende stemning. At hente naturen indenfor er en god måde at skabe hygge, bløde indretningen op og tilføre varme til hjemmet.

Vil du gerne bringe mere natur ind i dit hjem uden at skulle skifte blomstervand eller passe flere planter, kan du pynte hjemmet med smukke træfigurer fra Spring Copenhagen.

Du er sikkert allerede stødt på dem, for de fine træfigurer er blevet en elsket del af mange danske hjem. Dyrenes personlige udtryk er slet ikke til at stå for, og det karakteristiske design passer til enhver indretning. Det er ikke så sært, at de er blevet et vaskeægte gavehit.

Vi dykker ned i de søde trædyr, der på hver sin måde bliver en del af hjemmet.

De nuttede koalabjørne Matilda og Joey

Vil du gerne skabe liv i entréen og give dine gæster en varm velkomst, er koalabjørnene Matilda og Joey helt perfekte. De udgør også en perfekt samtalestarter, når nye bekendtskaber kommer ind i dit hjem.

Med flaget i hånden står Matilda og Joey klar til at fejre livets store øjeblikke. Placer dem på reolen i entréen, og lad dem tage imod fødselsdags-, jule- eller påskegæsterne med højt humør.

Efterhånden som årene går, vil familien ikke kunne forestille sig en jul eller fødselsdag, hvor de to bjørne ikke tager imod gæsterne. Det bliver en velkendt og hjemlig tradition, som alle vil holde af.

3 træfigurer, der kan bringe naturen ind i hjemmet på fineste vis

Når vinterens festligheder lakker mod enden, opstår den perfekte anledning til at gå på blomsterjagt i haven. Tag ud for at lede efter en blomst eller gren, og udskift flaget med lidt grønt og forårsagtigt.

Noget af det mest praktiske ved træfigurerne er, at du på fineste vis kan justere kroppen, præcis som du ønsker. Løft Matilda og Joeys arme, så de vinker. På den måde er du sikker på, at dagen starter med glæde og smil.

De smukke hjorte Spot og Spirit

Mange af os lægger mærke til det, når vi kører forbi en mark, hvor der står en flok hjorte. Hjorten er både smuk og majestætisk, og samtidig ret sød med de store ører og den hvide bagdel. Synet af hjorten på marken er synet af dansk sommer.

Hjortene Spot og Spirit er en sød og stilfuld dekoration, der skaber associationer til de frodige danske skove. Brug dem som fast dekoration i stuen eller som diskret julepynt.

3 træfigurer, der kan bringe naturen ind i hjemmet på fineste vis

I Skandinavien har vi tendens til at holde vores indretning enkel og indrette med lyse, naturlige farver. Uanset hvor du placerer dem, vil Spot og Spirit – og alle Spring Copenhagens andre figurer – bløde op for det hvide, nordiske look og tilføje taktilitet i hjemmet.

Hjortene Spot og Spirit er lavet af eg og ahorn – en kombination, der giver et helt særligt liv til designet. Deres store smukke øjne går lige i hjertet, og skaber både karakter og hyggelig stemning i boligen.

De elegante elefanter Ollie og Ella

En elefant kom marcherende …

I Ollies og Ellas tilfælde er der tale om to elefanter i træ, som passer til alle aldre. Med deres charme og naturtro udtryk lukker de to træfigurer en del af den vilde natur ind i hjemmet.

Der er ingen tvivl om, at Olli og Ella vil passe perfekt ind i børneværelsets univers. Inddrag dem i godnathistorien eller godnatsangen for at vække Olli og Ella endnu mere til live, og lad dem blive en del af putteritualet.

Har du ikke et børneværelse, kan du skabe et stilleben i stuen med de elegante elefanter, en coffee table-book og en lille vase med grønt fra haven. Ved at placere figurerne i en naturlig setting, skaber du ro for øjet. Ollie og Ella vil helt sikkert også holde af naturen omkring dem.

3 træfigurer, der kan bringe naturen ind i hjemmet på fineste vis

Foruden Matilda og Joey, Spot og Spirit og Ollie og Ella findes der en masse andre dyr og personligheder i Spring Copenhagens univers, som du kan samle på. Så hvis du har et yndlingsdyr eller mangler inspiration til en personlig indretning, kan du udforske dyrene lige her.

Kreativ bådebygger med en passion for design

Bag godt design findes ofte en god historie – og det er også tilfældet med Spring Copenhagen. Manden bag de smukke figurer er bådebyggeren Chresten Sommer, der med vind i sejlene drømmer om at leve af sin passion.

Idéen til dyrene startede for 15-20 år siden, og inden han så sig om, blev de fleste weekender tilbragt i værkstedet. Her blev de fine trædyr gradvist bragt til live, og i dag har en del dyr set dagens lys.

Chresten Sommers passion for trædyr bunder i en lyst til at kunne udfolde sig kreativt. Til dagligt bygger han både ud fra en færdig skabelon, men i hans værksted i Kolding kan han dreje 20 kroppe, før han opnår det ønskede resultat. Det omhyggelige arbejde resulterer i søde figurer, der emmer af personlighed og æstetik.

3 træfigurer, der kan bringe naturen ind i hjemmet på fineste vis

Spring Copenhagen 

Spring Copenhagen er et dansk design- og gavebrand grundlagt i 2015. De tilbyder gaver til enhver lejlighed og til enhver pengepung. Gå på opdagelse i Spring Copenhagens gave- og designunivers her.