DIY & kreative ideer

Brug græskar som pynt i haven

Af 0 25.10.2018
Torsdag. 25. oktober 2018 - Af Thea Lind Thomsen. Foto: Betina Hastoft.
Om efteråret bugner haven og butikkerne af fine græskar, som fås i mange forskellige former og farver. Vi viser dig, hvordan du kan pynte op med græskar på alternativ vis.
Græskar hører efteråret til, men er du ikke til de uhyggelige og til tider barnlige græskarudskæringer, kan du sagtens pynte op med græskarrene på anden vis. Græskar er nemlig ikke nødvendigvis lig gys. De kan også bruges i fine opstillinger. Læs også: 9 fine idéer til halloween uden græskar

Pynt op med græskar i haven

Græskar kommer efterhånden i mange forskellige former og farver, så du har mulighed for at mixe de traditionelle, orange græskar og fx grønne græskar. Og oftest skal der ikke meget til for at lave en fin opstilling med græskar, fordi de er dekorative i sig selv. Saml små græskar i en trækasse, læg nogle få græskar vilkårligt foran indgangen eller på terrassen, eller sæt græskarrene sammen med krukker med feminine efterårsblomster.
Se også: Sådan sylter du græskar Du kan også bruge græskarrene på en lidt mere alternativ måde ved at skære dem over på midten, udhule dem og fylde de forskellige græskar med henholdsvis fuglefoder eller stearinlys. På den måde har du noget pænt at kigge på, samtidig med at fuglene nyder godt af det.

Få inspiration til at bruge græskar som pynt i haven i galleriet: