Buketter & kranse

Pynt med forårsblomster

af Pia Buusmann, Anita Lindberg og Dorte Christiansen 11.03.2014
Foto: Jes Buusmann, Jeppe Tuomainen & Lindberg Kress Photo
Du kan både se og dufte det: Foråret er kommet! Om lidt vil dine smukke forårsblomster stå i fuldt flor, og her viser vi dig nogle forslag til at pynte op med de smukke forårsblomster.

Hvem elsker ikke denne årstid med alle de smukke blomster, der bringer den lyse forårsstemning med sig overalt? Det gør vi på redaktionen i hvert fald, og vi har her samlet nogle kreative måder at bruge årstidens blomster på, så du får optimal glæde af de farverige forårsblomster.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vibeæg, perlehyacinth, vintergæk, krokus, anemoner - vi elsker dem alle! Ikke alene frisker de op i den ellers så vintertrætte have, de trives også godt indendørs. Og de er nemme at holde - de kræver fx ikke særlig meget vand. Forårsblomster kan drives i potter uden drænhuller, hvilket giver uanede muligheder for at plante i anderledes, smukke eller sjove potter.

Vild med hyacinther? Se her, hvordan du dyrker dine egne!

Og hører du til dem, der ikke fik sat dine løg ned i efteråret, kan du trygt kaste dig over de yndige tulipaner, som du i stedet for at sætte ned, kan sætte i vand indendørs og nyde dem som små forårsglæder. Vil du have tulipanerne til at vokse i din have til næste forår, skal du plante løgene til efteråret, inden frosten sætter ind.

Læs også: Lav smukke buketter med tulipaner!

På redaktionen er vi vilde med anderledes måder at pynte med blomster, der lige giver det der ekstra til kaffebordet eller som velkomsthilsen i entréen. Find nogle søde ting frem, som kan anvendes som vaser, en lille mælkekande eller en kop eller lav en sød krans, hvor du samler forårsblomsternes smukke farver i en smuk forårssymfoni.

Læs også: Få inspiration til anderledes vaser her!