DIY-projekter

De 3 fineste DIY-projekter til efteråret

af Pernille Kreilgaard. 22.09.2016
Foto: Julie Cathrine Theis, Sabina Therese Haysen og Charlotte Kamp Kruse.
3 boligbloggere har været i det kreative hjørne og giver dig en guide til deres favorit DIY-projekt til stuen. Det er både smart og nemt at lave. Se med her!

En af tidens store og billige trends er DIY-projekter, hvor du uden hjælp fra professionelle kan kreere og bygge noget personligt og anderledes. Bliv inspireret af tre dygtige boligbloggere og deres kreative DIY-tips til hjemmet. Se hvordan du laver en smart radiatorskjuler med blot få materialer, få inspiration til hvordan du indfører et råt betonlook med enkelte elementer, eller få guiden, til hvordan du laver dit eget romantiske vægtæppe. Du kan finde links til DIY-projekterne i artiklen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mere inspiration: Lav din egen smukke plantevæg her.

DIY-radiatorskjuler

Gem de kedelige radiatorer væk med en nem DIY-guide på en fin radiatorskjuler. Julie Cathrine Theis står bag bloggen Copenhagen Wilderness, og hun har lavet en guide til en pæn og funktionel radiatorskjuler i stuen. Skjuleren giver en hyggelig stemning og er samtidig praktisk. Find guiden på radiatorskjuleren her. Se også flere af Julies DIY-projekter her.

Vil du se mange flere DIY-projekter, har Boshop.dk her samlet 20 bloggeres fedeste DIY-projekt til hjemmet!

Find flere guides i galleriet herunder!