sandal_borderi_maker
DIY

Fluffy feet - Lav dine egne hjemmebroderede sandaler

Tekst og foto: Kristina Svejstrup Pedersen 31.08.2022
Slip tæerne fri i et par hjemmebroderede sandaler. Den chunky badesandal kan med et punch needle-sæt og lidt lim blive forvandlet til et cool og cute par sommer- eller hjemmetøfler.

Hjemmebroderede sandaler

Disse fine hjemmebroderede sandaler er perfekte som både cute sommmersandaler eller cool hjemmetøfler.

Det skal du bruge:

Sandaler

Bagepapir

Hørstof

Broderiring

Punch Needle-sæt

Bomuldsgarn

Limlak

Limpistol

Kontaktlim

Trin for trin - sådan gør du:

1. Lav en skabelon ved at tegne formen på sandalens front af på et stykke bagepapir. Klip skabelonen ud. Placér skabelonen ovenpå et stykke hørstof, og tegn af efter den.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

sandal_broderi_maker

2. Spænd stoffet op på en broderiring. Tråd din punch needle med noget bomuldsgarn. Lad cirka 2 cm garn hænge ved start og slut, når du skifter til ny tråd.

sandal_broderi_maker

3. Pensl bagsiden med de løse tråde med en omgang limlak, når du er færdig med hele mønsteret. Når bagsiden er helt tør, klippes formen ud cirka 1 cm fra mønsteret, så det efterlader en kant uden garn til ombuk. Lim kanten fast på bagsiden for en pæn afslutning.

sandal_broderi_maker

4. Giv både sandalen og bagsiden af det broderede stof en omgang kontaktlim. Lad limen tørre i cirka 30 sekunder, inden du sætter de 2 dele sammen. Brug evt. nogle klemmer til at holde de 2 dele sammen, indtil limen er helt tør.

sandal_broderi_maker

TIP:

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan lave med punch needle. Hvis du gerne vil lave et bestemt mønster eller tekst, kan det være en idé at tegne det op på stoffet først. På disse sandaler er der lavet tilfældige felter med forskellige farver.

sandal_broderi_maker

Sandaler fra Even&Odd, fundet hos Zalando. Punch needle-sæt, stof og bomuldsgarn fra Selfmade.