Frister for julekort og pakker 2019

Julen står for døren, og det er tid til at sende dem, du holder af, en kærlig hilsen. Det er så hyggeligt at modtage et sirligt håndskrevet julekort med ønsket om en glædelig jul og godt nytår, et foto af de yngste familiemedlemmer med nissehuer på eller en hjemmelavet ønskeliste med posten. Men postnisserne hos PostNord har ekstra travlt hvert år i december, så de anbefaler, at du sender din julepost i god tid. Men hvornår er det, at du senest kan sende julekortene afsted?

Den vil du smage: Julens nemmeste cheesecake

Frister for julepost og pakker i julen 2019

 • Mandag den 16. december
  Sidste frist for at sende et almindeligt brev, der skal frem inden jul. Brevet skal sendes på posthuset inden indleveringsfristen eller lægges i en postkasse, der ikke allerede er blevet tømt.
 • Fredag den 20. december
  Sidste chance for at sende en pakke eller et quickbrev fra posthuset. Husk at tjekke indleveringsfristen på dit posthus.
 • Mandag den 23. december
  Sidste omdeling af breve og pakker inden jul. Træffer vi ikke nogen hjemme denne dag, bliver pakken afleveret på et udleveringssted, der enten har åbent juleaftensdag eller har lang åbningstid den 23. december.

Gode råd til din julepost 2019:

 1. Tjek indleveringsfristen på dit posthus, hvis dine forsendelser skal nå med på en bestemt dag.
 2. Lægger du breve i postkassen efter, at den er blevet tømt, går der en dag ekstra. Tjek på postkassen, om den er blevet tømt.

Julegaven, der bliver ved med at give

Står der kun sokker og underbukser på ønskelisten hos dine nærmeste, så overrask dem med noget nær verdens bedste gave. Giv en julegave, der glæder hele året med et abonnement på ÌSABELLAS. Du kan vælge mellem 4, 8 eller 12 numre, og prisen starter fra 150 kr. Se mere her!