Højtider & mærkedage

Inspiration: 10 fine juletræer

af Thea Lind Thomsen 7.12.2018
Foto: Lene Samsø.
Højt fra træets grønne top … Mangler du inspiration til, hvordan du skal pynte dit juletræ i år, finder du masser af inspiration her. Se galleriet nederst i artiklen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Et juletræ pyntet med kræmmerhuse, hjerter og glitrende pynt er vel noget af det, de fleste af os forbinder allermest med jul. Nogle pynter altid op med det samme pynt, mens andre finder og laver ny pynt hvert år. Læs også: Undgå et juletræ, der fælder Som så mange andre af vores juletraditioner stammer juletræet fra Tyskland. Det var dem, der først tog grantræet ind og pyntede det op til jul. Men for omkring 200 år siden kom traditionen også til Danmark, og i dag er det en fast tradition i de fleste familier – også det at pynte træet i fællesskab. Der findes juletræer, hvor der udelukkende er hjemmelavet pynt, arvestykker eller farvekoordineret pynt på, fx med rød, hvid, glimtende eller sort pynt. Men der er heldigvis ikke en rigtig eller en forkert måde at gøre det på. Psst ... Kom på besøg i Camilla Kroghs julehjem i naturlige rammer her. Juletræet kan pyntes i forskellige stilarter, fra den helt simple og stilrene til den farverige og mere personlige oppyntning.

Find masser af inspiration til, hvordan du skal pynte juletræet i år i galleriet herunder. Vi viser dig 10 fine juletræer.