Frister for julekort og pakker 2018 - se, hvornår du senest skal sende julepost

Har du styr på, hvornår du senest skal sende julekortet eller aflevere julepakken til PostNord, hvis det skal nå frem inden jul? Se fristerne for julen 2018.

Onsdag, 6. december 2017 - 13:43 - af Redaktionen. / Foto: Claudi Thyrrestrup.

Julen står for døren, og det er tid til at sende dem, du holder af, en kærlig hilsen. Det er så hyggeligt at modtage et sirligt håndskrevet julekort med ønsket om en glædelig jul og godt nytår, et foto af de yngste familiemedlemmer med nissehuer på eller en hjemmelavet ønskeliste med posten. Men postnisserne hos PostNord har ekstra travlt hvert år i december, så de anbefaler, at du sender din julepost i god tid. Men hvornår er det, at du senest kan sende julekortene afsted?

Den vil du smage: Julens nemmeste cheesecake

Frister for julepost og pakker i julen 2018

  • 17. december: Sidste frist for at sende et almindeligt brev, der skal frem inden jul. Brevet skal være på posthuset inden posthusets indleveringsfrist eller lægges i en postkasse, der ikke allerede er blevet tømt.
  • 20. december: Pakker til levering hjemme på modtagers adresse inden jul skal sendes fra posthuset senest 20. december.
  • 21. december: Absolut sidste chance for at få en pakke frem før jul, hvis du sender den til afhentning på et posthus.
  • 22. december: De sidste pakker, som enten er sendt til afhentning på posthuset, eller som vi ikke kunne levere hjemme hos modtager fredag, bliver kørt på posthusene.
     

Gode råd til din julepost 2018:

  1. Tjek indleveringsfristen på dit posthus, hvis dine forsendelser skal nå med på en bestemt dag.
  2. Lægger du breve i postkassen efter, at den er blevet tømt, går der en dag ekstra. Tjek på postkassen, om den er blevet tømt.

Du kan også downloade en printvenlig version af tidsfristerne på PostNords hjemmeside.

Julegaven, der bliver ved med at give

Står der kun sokker og underbukser på ønskelisten hos dine nærmeste, så overrask dem med noget nær verdens bedste gave. Giv en julegave, der glæder hele året med et abonnement på ÌSABELLAS. Du kan vælge mellem 4, 8 eller 12 numre, og prisen starter fra 150 kr. Se mere her!

Læs mere om:

Læs også: