Hvide havemøbler med lyserød blomsterbuket på terrasse
Haveindretning

22 sæt havemøbler til din terrasse eller altan

af Christina Riis. 24.05.2023
Foto: Mette Wotkjær.
Har du brug for nye have-, altan- eller loungemøbler til terrassen? Vi har samlet 22 sæt, der kommer i alskens størrelser, farver og materialer, samt fem overtræk, så dine havemøbler er godt beskyttet året rundt.

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Intet slår en middag med venner og familie på terrassen en lun sommeraften. Eller måske en kølig drink i skyggen, når solen er skarpest? Måske har du kun en lille altan at gøre godt med. Uanset hvad, har du sikkert flere kriterier, du gerne vil have opfyldt, når du skal vælge udendørsmøbler.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Havemøbler er nemlig mere end bare funktionelle møbler til udendørs brug - de er en måde at forvandle din have eller altan til et personligt tilflugtssted. Find din egen stil og skab din helt egen oase med de møbler, der passer til dine behov.

Inspiration til havemøbler

Vi har samlet 22 sæt have- og altanmøbler, så det forhåbentlig bliver lettere for dig at spore dig ind på, hvad der passer til lige netop din have eller altan!

Overtræk til havemøbler

Du forlænger dine havemøblers levetid, når du dækker dem til med overtræk, og dét er altså en god investering. Så beskytter du dine møbler mod solens skarpe stråler, snavs, vind og vejr, og de kan stå ude hele året.

Med overtrækket kan du nemt og hurtigt dække dine møbler til, så du også kan bruge det fra dag til dag. Så er dine møbler tørre, rene og klar til brug, lige når du ønsker det!

TIP: Det er en god idé at vælge overtræk, der har lufthuller, så du undgår kondensering.

Overtræk findes i alle størrelser og former, så du med sikkerhed kan finde dét, der passer til netop dine havemøbler. Vi har samlet nogle bud nederst i artiklen.

22 flotte og funktionelle havemøbelsæt

1. Leaf havemøbelsæt

Lounge-havemøbler

14. Anastacia loungesæt

Overtræk til havemøbler

Havemøbelovertræk til rundt bord