Menuer

6 lækre opskrifter til din påskefrokost

Vi har samlet 6 lækre opskrifter med småretter, der er perfekte til en delikat påskefrokost - og som også sagtens kan spises uden for påskens helligdage.
af Redaktionen / Foto: Betina Hastoft, Lars Ranek, Jakob Helbig, Columbus Leth 17.02.2016
Påskefrokost

Påsken er en højtid, hvor mange samles om frokostbordet for at nyde de traditionelle retter. Her har vi samlet nogle lidt anderledes opskrifter på lækre småretter til din påskefrokost, som helt sikkert vil overraske og imponere dine gæster, både når det gælder smag og udseende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

6 lækre småretter til din påskefrokost

#1: Bagte jomfuhummere
Fornyelse til påskefrokosten i form af luksuriøse skaldyr på tallerkenen. Vi giver dig opskriften på fristende, bagte jomfruhummere!
Få opskriften her!

Bagte jomfruhummere

#2: Lammekølle med perlerugsalat

Få opskriften her!

Lammekølle

#3: Mimoseæg med asparges og laks

Få opskriften her!

Mimoseæg med asparges og laks

#4: Fjordrejer på små toastFå opskriften her!

Rejer på toast

#5: Butterdejstærter med asparges og rejerFå opskriften her!

Butterdejstærte

#6: Lynstegt tun Få opskriften her!

Lynstegt tun

SE OGSÅ:Få mere inspiration til din påskefrokost her!

Prøv også:

1980'erne har ringet, men de vil ikke have deres stjerneskud tilbage, for de kan slet ikke genkende det i den! SPIS BEDRE serverer den nemlig i en eksklusive mundering med grønne asparges og hele pibetøjet som Find opskriften her: Stjerneskud.