Mad

Annemette fra ”Den store Bagedyst”: Der er en kogebog på vej

I aftes blev vinderen af "Den store Bagedyst" på DR1 kåret. Det blev Annemette Voss, der løb af med sejren og titlen som Danmarks bedste amatørbager. Det har gjort at Annemettes drøm om at udgive en bog sandsynligvis snart bliver en realitet.
af Simone Gullberg, foto: PR 9.10.2013

-Jeg ligger i forhandlinger med et forlag om en bog med gode klassiske kager med et tvist, og der er rigtig gode chancer for, det bliver til noget, siger Annemette Voss fra "Den store Bagedyst".

Kender sine styrker og svagheder
Annemette gik ind i programmet med en selvsikkerhed, som vi siden har set hos hende igennem hele forløbet. Hun har bevist, at man kan komme rigtig langt med troen på sig selv og sine kundskaber, men allerede da hun meldte sig til programmet, var hendes agenda klar.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

-Da jeg gik ind i programmet vidste jeg, at jeg skulle lave noget ekstraordinært. Jeg skulle ikke bare være god til det, men ekstraordinær. Jeg var helt klar over, hvor mine styrker og svagheder var. Jeg ved, at jeg er dygtig til at lave flot håndværk.

Fra vilje til sejr
Viljen blev til sejr for Annemette, der slog de to andre finalister og tog titlen som Danmarks bedste amatørbager med sig hjem. Med et klart udgangspunkt i at skabe noget ekstraordinært har Annemette taget sagen i egen hånd under udsendelserne. Det har blandt andet medført, at hun nu ligger i forhandlinger med et forlag om at få udgivet en kogebog.

-Det med at udgive en bog er ikke en fremmed ide for mig. Jeg har altid haft lyst til at formidle mine kreative sider, og nu bliver det i form af en kogebog. Sideløbende er Annemette også i fuld gang med mere bage-TV, som snart bliver afsløret.

Et sandt mesterværk
I går aftes kunne vi se Annemette imponere dommerne med sine vellykkede kager i "Den store Bagedyst", og der var ingen tvivl om, at hendes mange forberedelser, troen på sig selv og hendes store bagetalent var nøglen til hendes succes.

- Et mesterværk, der bestemt lever op til mine forventninger, sådan lød det fra dommer Jan Friis-Mikkelsen om Annemettes kage, og meddommer Mette Blomsterberg var helt enig. - Sindssyg flot kage du har lavet, et sandt mesterværk, sagde hun.