Chokolader med ingefær og hindbær
Ca. 24-30 stk.
300 g mørk chokolade 70 pct.
20 g smør
5 g syltet ingefær
5 g tørret ingefær
120 g mysli
15 g frysetørrede hindbær (sælges bl.a. hos Specialkøbmanden)
Pynt
5 g frysetørrede hindbær
Hak halvdelen af chokoladen groft og smelt den over vandbad. Hak den resterende chokolade fint og hæld den op i skålen til den lune chokolade. På den måde opnår man en chokolade, der ikke smelter så let i hånden, når den serveres. Tilsæt smørret, lad det smelte og rør det sammen til en homogen masse.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Hak den syltede ingefær fint og bland det sammen med de 15 gram frysetørrede hindbær, den tørrede ingefær og myslien. Rør det godt sammen med chokolademassen og bred massen ud på en bakke eller i en bradepande med bagepapir i bunden. Pynt med de sidste 5 gram hindbær og lad massen køle lidt ned. Skær chokolademassen i passende stykker, før den har sat sig helt. Sæt stykkerne på køl og server dem, når de er stivnede.