
Rumble med tre slags nødder, pære og vaniljecreme - det skal du bruge:
4 personer
75 g sukker ,
75 g blødt smør
75 g mel
75 g blandede nødder, fx mandler, hasselnødder og valnødder
4 pærer
Vaniljecreme:
2 dl fløde, 38 pct.
1 spsk flormelis
2 tsk vaniljesukker
Prøv også vores opskrift på en sundere chokoladekage med ricotta og salat af æble - få den her
Crumble - sådan gør du:
Hæld sukker, smør og mel i en skål, og rør det godt sammen. Hak de forskellige nødder groft, bland dem i en skål, og vend dem i crumbledejen. Halver pærerne, og fjern kernehuset. Læg pærerne i et ildfast fad, og fordel crumbledejen over. Bag desserten i ovnen ved 200° i 10-15 min., indtil den er gylden.
Vaniljecreme:
Pisk fløde, flormelis og vaniljesukker sammen. Server den varme pærecrumble med vaniljecreme til.
Tip til din crumble:
Du kan snildt erstatte pærerne med æbler eller blommer, og i stedet for cremen kan du servere en god vaniljeis til.
Er du helt vild med crumble? Få vores opskrift på crumble med hindbær og blåbær her