Desserter

Dessert: Hindbærdrøm

Når køkkenhaven bugner af friske råvarer, har du alle chancer for at lave alverdens fine desserter. Her får du opskriften på en sand hindbærdrøm!
Opskrift og 10.08.2015 foto: Inge Skovdal /skovdal.dk

Havens friske hindbær skriger på at blive plukket og serveret. Denne gang har vi forvandlet de fine bær til en sand hindbærdrøm!

Prøv også: Miniflødeboller med hindbær

Hindbærdrøm

(4 personer)

Det skal du bruge til hindbædrøm:

Ingefærsirup:

  • Ca. 3 cm ingefær
  • 1 dl sukker
  • 2 dl vand

Desuden:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

  • ½ l hindbærsorbet
  • 300 g hindbær
  • 300 g blåbær
  • Citronverbena

FÅ FLERE DESSERT-OPSKRIFTER HER!

Sådan laver du hindbærdrøm:

  1. Sirup: Skræl ingefæren, og skær den i 6 skiver. Kom dem i en lille gryde med sukker og vand, og bring det i kog. Lad det småkoge, til det er kogt ind.
  2. Si ingefæren fra, og stil siruppen i køleskabet indtil serveringen. Anret isen som kugler i 4 dybe tallerkener.
  3. Drys hindbær og blåbær over, dryp med sirup, og pynt med citronverbena.