Desserter og kager

Frossen yoghurt-bark med bær

Prøv denne nemme og lækre opskrift på yoghurt-bark med bær. Server den som dessert med en bærcoulis, eller spis den som snack.
af Julie Polar de Greeve 12.05.2020
Frossen yoghurt-bark med bær

Frossen yoghurt-bark er den perfekte nemme dessert.

Og så kan du kan vende dine favoritbær eller -frugter i yoghurtcremen efter smag.

Prøv også en bærcoulis til eller vend lidt hakket hvid chokolade i.

SE OGSÅ: blåbærtærte med yoghurt

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Opskrift på frossen yoghurt-bark med bær

Antal: 8 personer

Det skal du bruge for at lave frossen yoghurt-bark med bær

  • 1 vaniljestang
  • 5 dl græsk yoghurt
  • ½ dl honning
  • 5 dl blandede bær

Sådan laver du frossen yoghurt-bark med bær

  1. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
  2. Bland yoghurt, honning og vanilje sammen.
  3. Rør forsigtigt halvdelen af bærrene i.
  4. Læg yoghurtblandingen i et frysegnet fad med bagepapir.
  5. Drys de resterende bær over, og sæt yoghurtblandingen yoghurtmassen i fryseren i mindst 4 timer.
  6. Bryd yoghurtbarken i stykker ved servering.

SE OGSÅ: yoghurtsorbet med citron