Opskrift

Havregrynskugler med marcipan og hindbær

Prøv en sødere variant af denne juleklassiker, og lav årets havregrynskugler med marcipan og frysetørrede hindbær. Nyd dine luksus-havregrynskugler med en kop te i vintermørket!
Bente Halkjær / Foto: Kira Brandt 6.11.2014
Havregrynskugler

Havregrynskugler er en klassiker til jul, men ikke mere klassisk, end at de tåler et lækkert tvist. Prøv for eksempel denne luksusudgave af havregrynskugler, og lav dem med marcipan, fløde og et drys af frysetørrede hindhær. Opbevar havregrynskuglerne på køl og servér dem til en kop te eller kaffe.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også Mette Blomsterbergs opskrift på havregrynskugler!

Det skal du bruge til havregrynskugler:

Ca. 40 stk.

100 g blødt smør

50 g sukker

25 g kakao

1 spsk. fløde, gerne kaffefløde

75 g fintrevet marcipan

150 g fintvalsede havregryn

Frysetørrede hindbær

Læs også: Mette Blomsterbergs konfekt!

Sådan gør du:

Rør smør, sukker og kakao godt sammen, og tilsæt fløde og marcipan.

Rør havregrynene i lidt ad gangen, og ælt til sidst dejen godt sammen.

Tril cirka 40 kugler, og rul dem i frysetørrede hindbær.

Opbevar kuglerne i en tætsluttende dåse på køl, indtil de skal serveres.

Prøv også: Tre forskellige opskrifter på nemme og dejlige havregrynskugler