Mette Blomsterbergs konfekt
Konfekt skal der til, når julen står for døren, og den velkendte Mette Blomsterberg har bidraget med nogle af sine bedste opskrifter på julens konfekt.
Mette Blomsterberg er først og fremmest konditor, og i mere end et tiår har hun bestyret og udviklet Café Glyptoteket i Ny Carlsberg Glyptotek i København. Stedet er kendt ikke bare for sine fantastiske kager, men også for lækre frokostretter og en uforlignelig atmosfære.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Se også: Jule-konfekt: Mozartkugler
Mange har sat pris på Mette Blomsterberg, der er forfatter til en række bøger om det sødeste køkken, men blandt en række priser og hædersbevisninger har hun også modtaget sit fags fineste, nemlig Sct. Honoré-ordenen. Den tilfalder alene fagfolk, der har en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.
Mette Blomsterberg er uddannet i Kransekagehuset i 1990, men fik allerede fem år senere fod under eget køkkenbord i Glyptotekets café.
Tip! Smag også Julens bedste havregrynskugler
Lav selv Mette Blomsterbergs konfekt
Til Mad & Bolig har Mette Blomsterberg fundet nogle af sine bedste opskrifter på konfekt. Så smøg ærmerne op og gør konditoren kunsten efter, når du kaster dig over Mette Blomsterbergs konfekt.
Og pas på! Der er klæbrigt forude, når Mette Blomsterberg folder karameller og fudge ud til de lækreste stykker konfekt.
Se opskrift på METTE BLOMSTERBERGS KANELTRØFLER
Se opskrift på METTE BLOMSTERBERGS PISTACIE-KARAMELLER
Se opskrift på METTE BLOMSTERBERGS NOUGATTOPPE