Hjemmelavet is på kondenseret mælk
Ingredienser:
½ l piskefløde
Korn fra en vanillestang
1 dåse kondenseret mælk
Tilberedning:
1. Hæld den kondenserede mælk i en skål sammen med vanillekornene.
2. Pisk godt igennem, så vanillen fordeler sig. Pisk fløden stiv og bland forsigtigt med den kondenserede mælk indtil du får en jævn masse.
3. Hæld det hele i en plastboks og stil den i fryseren i 5-7 timer.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Isen er fremragende som tilbehør til frugttærter og kager.
Variation: Ismassen kan tilsættes 300 g kompot af friske bær, 100 g chokoladestykker.
Fordelene er mange:
• Let at bruge
• Ingen tilsætningsstoffer
• Let at have på lager
• Stivner uden brug af gelatine
• Gør karamellerne bløde
• Undgå iskrystaller i hjemmelavet is
• Med få ingredienser kan man lave lækkerier
Prøv også: Hjemmelavet is a la Mette Blomsterberg
Prøv også disse retter med kondenseret mælk: