Desserter og kager

Isbombe med granatæblesorbet

Isdessert er en topscorer - overrask dine gæster og server en isbombe med fyld af granatæblesorbet. Opskriften er kreeret af chokoladebloggeren Chocolat.dk
af Maja Ambeck Vase Fotos Maja Ambeck Vase, chocolat.dk 27.02.2013

Du kan lave en isdessert i form af en isbombe på ingen tid. Bag den hvide chokoladeskal gemmer sig en fræk pink granatæblesorbet.

Sorbet af granatæble - det skal du bruge

250 g granatæblekerner
100 g sukker
100 g vand
lidt citronsaft
Hvid chokolade

Sorbet af granatæble -sådan laver du den

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Blend granatæblekernerne, og si massen. Hæld granatæblepuré, vand, sukker, citronsaft i en gryde, og bring det i kog. Lad massen køle af, og frys den på en ismaskine. Smelt den hvide chokolade over vandbad. Pensl et tyndt lag hvid chokolade i halvkugle silikoneforme.

Fyld den næsten færdigfrosne granatæblesorbet i formen. Sæt formen tilbage i fryseren indtil servering.

Nyd de små isbomber med dine nærmeste!

Læs også: 7 grunde til at spise granatæble